Coronavirus (COVID-19)
update 03-12-2022

Geopend

De praktijk is geopend voor alle houding- en beweging gerelateerde zorg. Hierbij volgen wij de leidraad die landelijk is opgesteld door het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie. Het consult (het stellen van een diagnose, onderzoek, behandeling, begeleiding of advies) zal zo veel mogelijk op 1,5 meter afstand plaatsvinden in de praktijk of bij u thuis. Het consult kan ook via de telefoon of beeldbellen. Wij zullen dan uw gegevens noteren en een half uur inplannen om u te adviseren. Dit consult wordt, net als een normale behandeling, in rekening gebracht bij uw zorgverzekeraar.

Wanneer kunnen wij u helpen

Indien u naar de praktijk komt, zullen wij u alleen te woord staan als wij zelf geen koorts hebben, niet hoesten, niesen of neusverkouden zijn. Uiteraard volgen we daarnaast de normale hygiene maatregelen. Ook van u vragen we niet naar de praktijk te komen als u nu koorts heeft, hoest, niest of verkouden bent om verspreiding van virussen te voorkomen. Dus ook als u negatief getest bent op het corona virus maar wel klachten heeft.

Beschermingsmiddelen

Als u nu of de afgelopen week geen coronaklachten heeft gehad, is het niet nodig dat de fysiotherapeut naast de normale hygiƫne maatregelen, extra beschermingsmaatregelen gebruikt, zoals een mondmasker. Als u wel klachten heeft gehad en het is echt noodzakelijk om naar de praktijk te komen, gebruiken wij mogelijk beschermingsmiddelen. Daarnaast kunnen wij een mondmasker dragen, als u dat prettig vindt.

Wachtkamer

We hebben de ruimte in de wachtkamer niet meer aangepast. Echter vanwege de kleine ruimte willen we u vragen om te proberen zo precies mogelijk op tijd te komen.


Contact

praktijk voor fysio- en manuele
therapie Carla Bastemeijer

Verdistraat 6
3161 RK, Rhoon
T 010 5014516