Medewerkers
Carla Bastemeijer,praktijkeigenaar, fysio- manueeltherapeut, is eindverantwoordelijk voor alle acties ten aanzien van de praktijkvoering en hulpverlening. Ze werkt 3 dagen in de praktijk als fysio-manueeltherapeut en begeleidt naast de "normale" doelgroep veel (marathon-)lopers. Daarnaast is zij verbonden aan de Universiteit voor Humanistiek waar zij promotieonderzoek doet naar kwaliteit van zorg, beredeneerd vanuit patiëntperspectief. Door dit onderzoek werkt zij ook 1 dag in de week in het ErasmusMC als onderzoeker om patiëntervaringen in kaart te brengen om daarmee de kwaliteit van zorg te verbeteren.
Jochem van Schalkwijk, fysio- manueeltherapeut, Msc Gezondheidswetenschappen en werkt 2 dagen in de praktijk als fysio-manueeltherapeut. Hiernaast is hij docent op de opleiding bewegingstechnologie in Rotterdam. Jochem is het eerste aanspreekpunt voor welvaartsziekten als diabetes, hoge bloeddruk en overgewicht.
Sanne de Jong, fysio- manueeltherapeut, werkt 2 dagen in de praktijk als fysio-manueeltherapeut en heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen met rug-/ bekkenklachten pre- en postpartum en vrouwen met bekkenbodemproblematiek. Ook begeleidt zij patiënten met hyperventilatieproblematiek.
Ruud Pijper,fysiotherapeut, heeft meer dan 30 jaar expertise als hulpverlener van de geriatrische patiënt, patiënten bij en na een ziekenhuisopname en bij patiënten met hart-, reumatische- en neurologische aandoeningen. Nadat hij een aantal jaren deels in de praktijk, deels in het Vlietlandziekenhuis heeft gewerkt, heeft hij in 2017 de definitieve overstap gemaakt naar de eerste lijn. Hij werkt 4 dagen bij ons in de praktijk en behandelt indien nodig de patiënt aan huis.
Volcmar Visser, fysio- manueeltherapeut, Msc Gezondheidswetenschappen en werkt 2 dagen in de praktijk als fysio-manueeltherapeut. Hiernaast is hij docent op de opleiding bewegingstechnologie in Rotterdam. Volcmar heeft ervaring met alle voorkomende klachten van het bewegingsapparaat, echografie en is het eerste aanspreekpunt voor mensen met kaakklachten.
Ina Hödl, fysiotherapeut, werkt naast haar eigen praktijk in een gezondheidscentrum in Rotterdam-zuid, 2 dagen per week in onze praktijk. Haar interesse ligt bij de ouder wordende mens en de daarbij passende gezondheidsproblematiek, een voor onze praktijk groeiende doelgroep, waar zij zich samen met collega Ruud Pijper over ontfermt.
Patrick Lubben, voormalig fysio-manueeltherapeut, ondersteunt de praktijk 3 dagen in de week in de dagelijkse praktijkvoering met administratieve taken en kwaliteitsmanagement in het kader van audits en intervisie met collegae. Daarbij is hij bezig met een carrière switch naar het onderwijs.


Contact

praktijk voor fysio- en manuele
therapie Carla Bastemeijer

Verdistraat 6
3161 RK, Rhoon
T 010 5014516